A hétvégén felbődülnek az autók Nagyatádon

A Nagyatádi Kulturális és Sport Központ és a Nagyatádi Ifjúsági Civil Egyesület bemutatja: III. Nagyatádi Tuning-találkozó és Szlalom-verseny. 2013. április 13-án, szombaton a Nagyatádi Városi Termál és Strandfürdő szomszédságában rendezik meg az idei legnagyobb nagyatádi autós rendezvényt.

Már délelőttől találkozhat a közönség a különböző erősebbnél erősebb gépjárművekkel, de ha ebéd után látogatnak ki ebben a gyönyörű időben, biztos hogy nem fogják megbánni, hiszen akkor indul be igazán a szlalom-verseny, és már a Castrum kempingben is ott lesznek a tuning és veterán autók. A hangulatról Kőváry Barna gondoskodik.

Gyermek belépőjegy: 200 Forint
Felnőtt belépőjegy: 400 Forint

Az egyik pillére az összejövetelnek a szlalom-verseny, amelyre negyven nevező autót vár a rendezőség. A strand parkolójában, és a Zrínyi utca egy szakaszán lesz kialakítva a 1130 méteres szlalom-pálya. Látványos küzdelemre lehet számítani, lelátókról, de akár testközelből is élvezhetik az égett gumi szagát.

A rendezvény másik fő eleme a tuning autós találkozó, ahol rengeteg szebbnél szebb, és hangosabbnál hangosabb autót és motort tekinthet meg a látogató. Autó-szépségverseny, és különböző kategóriák között versengenek majd a kiállítók. Lesz hangnyomás verseny, és élőben megtekinthetik, hogyan festenek egyedi mintákat az autókra.

Mindemellett gyönyörű veterán autókkal is találkozhatnak a kedves idelátogatók. Természetesen a gyerekről sem feledkeztek meg a szervezők, légvár, gyermek autós verseny, arcfestés és egyéb meglepetések várják a legkisebbeket. Helikopteres sétarepülésre is lehetőség van! Este dj Handóval pedig egy fergeteges buli zárja a napot, a Vencel Sörözőben.

További információk: tuningszlalom.n-mk.hu

 

Címkék: