Itt a Nagyatádi Tavasz

Itt a Nagyatádi Tavasz

Nem csak az időjárás derült ki, de a kulturális és sport programok is megszaporodnak a hétvégén. Három napos programsorozatot szerveznek a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ munkatársai. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is megpróbálták változatossá és színessé tenni március második hétvégéjét.

Nagyatádi Tavasz néven három napon keresztül várják különféle programokkal a helyieket a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ munkatársai. A szervezők törekedtek arra, hogy minél szelesebb körben tudják megmozgatni az érdeklődőket, így ebben az évben is három célközönségnek szólnak a rendezvények.

A Szépkorúak Tavaszi Gálaműsorára a belépés ingyenes. Itt a nagyatádi idősekből álló egyesületek, dalkörök, tánccsoportok mutatják meg a nagyérdeműnek a tudásukat. Ezt követően nőnapi bált tartanak, ide vacsorával együtt 1200 Ft a belépő.

A második nap egy szélesebb réteget szeretnének megmozgatni a szervezők. Második alkalommal rendezik meg a Nagyatádi Fitness Napot az NKSK Városi Sportcsarnokban. Ezen a napon aerobic, kangoo, pilates, zumba, stepp aerobic és spining várja a mozogni vágyókat. Ritmikus gimnasztika és kötélugró bemutató is színesíti majd a programot, valamint a Bounce Dance School műsorát is megtekinthetik azok, akik részt vesznek a fitness napon. Kísérőprogramként gyermekfoglalkoztatóval, mérésekkel, szűrésekkel, életmód-tanácsadással és termékbemutatóval várják a lakosságot a szervezők.

A záró programra március 10-én 18 órától kerül sor. A Kaposvári Roxínház Társulat előadásában tekinthetik meg az érdeklődők az Aladdin című musicalt.  A társulat tagjai között nagyatádi tehetségek is vannak.

Mindhárom nap színesnek és mozgalmasnak ígérkezik, hiszen nemcsak a szépkorúak műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, de sportolhatnak és művelődhetnek is azok, akik ellátogatnak március második hétvégéjén az NKSK Városi Sportcsarnokba.

 

Címkék: