Karácsonyi dallamok - Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Karácsonyi dallamok - Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Az Advent kezdetét jelentő hétvégén, az első hóval együtt megérkezett Nagyatádra Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Az énekes-színész házaspár Nagyatádon is nagy népszerűségnek örvend, a művészeket a közönség ugyanolyan lelkesedéssel fogadta, mint amikor másfél évvel ezelőtt szintén nálunk jártak. Ez alkalommal több, karácsonyi hangulatot idéző dal is felcsendült az est folyamán, és emellett az elmaradhatatlan musical dallamokat is hallhatták a jelenlévők.

Az énekesek lemezeiken többféle stílust szólaltatnak meg. A legkedveltebb musicalektől a populáris slágerekig, filmbetétdalokig széles skálát érintenek az általuk előadott énekek.

Bereczki Zoltán nemrégiben megjelentette saját lemezét. Az önálló munka révén egy egészen más műfajban is bemutatkozhat – újra, hiszen az énekes eredetileg a popzenében kezdte a karrierjét. Az utóbbi időszakban azonban a musical játszotta a főszerepet, így most szívesen tér vissza a kezdetekhez.

Szinetár Dórát az Operettszínházban láthatják gyakran a nézők: jelenleg két új bemutatóval készül.

A páros a színházban is folytatja a közös munkát, a Rebeka című színdarabban mindketten játszanak. Emellett később szeretnék folytatni a közös éneklést.