KULT-TÉR - Pályázati felhívás fiatal alkotóknak

KULT-TÉR KIÁLLÍTÁSI PROJEKT

Kedves általános iskolás és gimnazista fiatalok!

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy rendszeres tematikus kiállítások keretében, szeretnénk a tehetséges nagyatádi fiataloknak teret adni a bemutatkozásra,- elismeréshez, sikerekhez juttatva őket.

A fenti idézetet alapul véve, várunk olyan pályamunkákat, technikai megkötés nélkül, (grafika, festészet, kollázs, montázs) amiben a kreativitásodat, elképzeléseidet érvényesíteni tudod. Elvárás, hogy a pályázati munkádnak egy rövid címet adj, mely jól kifejezi az idézet számodra közvetített, mögöttes tartalmát.

A pályamunkákat két hétig a Nagyatádi Kulturális Központban mutatjuk be az érdeklődők számára. Ez idő alatt, szavazó ládát helyezünk ki, ahol a HÓNAP ALKOTÓJA címet nyerheti el a legtöbb szavazat birtokosa; ti dönthetitek el, ki legyen az! Bárki szavazhat, aki a kiállítást megtekinti!

Külön fogjuk értékelni az általános iskolások és gimnazisták műveit, így minden alkalommal, két alkotó részesül kiemelt elismerésben.

A kiállítás záró eseményén kerül kihirdetésre a hónap alkotója, egybekötve egy NVTV-s interjúval s a pályázók közös, jó hangulatú, beszélgetős partyjával.

Távlati terveinkben az is szerepel, hogy sikerül ily módon kialakítanunk, egy közös eszmecserére is képes, kreatív közösséget.

Sikeres ötletelést, jó munkát kívánunk! Számítunk Rátok!

Leadási határidő: 2014. november. 10. (hétfő)
Kiállítás megnyitó: 2014. november. 14-én  (péntek) 15.30-kor
Kiállítás záró eseménye: 2014. nov. 28. (péntek) 15.30-kor

Kapcsolattartó: Horváth Hedvig
Érdeklődni lehet: info@nksk.hu
Tel: 553-320; 06/30-202-3845

Címkék: