Újra mozi Nagyatádon

Kedves Nagyatádiak, környékbeliek! Augusztus 31-én vasárnap újra mozi lesz városunkba! Az alábbiakban megtudja, hogy miket vetítenek. További részletek a www.mozgomozi.hu oldalon. Jegyeket a helyszínen lehet vásárolni, az előadások kezdete előtt egy órával. Helyfoglalás érkezési sorrendben. 3D-s szemüveg biztosított, de nem megvásárolható.

10.00 Így neveld a sárkányod 2.
3D, 1.400 Forint

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is.

15.00 Majmok bolygója - Forradalom
3D, 1.400 Forint 

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük. Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal. Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

18.00 The expendables: A feláldozhatók 3.
900 Forint

A Feláldozhatók 3.-ban Barney-nak és társainak egy könyörtelen fegyverkereskedővel, Conrad Stonebanks-szal (Mel Gibson) kell szembenéznie, aki annak idején Barney-val közösen alapította meg a Feláldozhatók csapatát. Conrad elhatározza, hogy leszámol a csapat tagjaival, ezért Barney úgy dönt, hogy új, fiatalabb zsoldosokkal bővíti a Feláldozhatókat.

20.00 Lucy
900 Forint

Az író-rendező Luc Besson a mozitörténet legkeményebb, legemlékezetesebb női akcióhőseit teremtette meg, elég csak a Nikitára, a Leon, a profira, vagy Az ötödik elemre gondolnunk. Besson ezúttal Scarlett Johanssont rendezi Lucy szerepében ebben az új akcióthrillerben. Lucy véletlenül egy sötét üzletbe keveredik, de szembeszáll azokkal, akik foglyul ejtették, és könyörtelen harcossá válik, aki meghaladja az emberi logikát.

Címkék: