A saját készítésű ajándék a legszebb

A saját készítésű ajándék a legszebb

November 27-én gyújtottuk meg az első gyertyát az adventi koszorún. Annak érdekében, hogy minél több lakásban lehessen egy-egy ilyen karácsonyi szimbólum, az adventi időszak kezdete előtt a Nagyatádi Művelődési Központ szervezett egy immár hagyománynak számító kézműves foglalkozást.
A programnak a Művelődési Ház felújítása miatt ezúttal a városi múzeum adott otthont. A program résztvevői természetes alapanyagokat használtak fel az adventi koszorúkhoz, melyek elkészítéséhez szakmai segítséget is kaptak.

Egy általunk készített adventi koszorút még inkább szebbé varázsolhatunk, ha a rajta szereplő gyertyák is egyediek. A legutóbb foglalkozáson nem mindennapos gyertyákat is használtak a résztvevők.

Karácsony közeledtével egyre többen járják az üzleteket mivel is lephetnék, örvendeztethetnék meg szeretteiket az ünnepen. Ha a mostani kézműves foglalkozás résztvevőt kérdeznék, biztos azt válaszolnák: nincs nagyobb ajándék egy saját készítésű tárgynál, melyben nemcsak pénzünk, de szívünk és lelkünk is benne van.