Hangversennyel zárták az évet a Zeneiskolában

Számos növendéki hangverseny és hangszeres verseny áll a zeneiskola tanulói mögött. Az idei évet nem csak eredményesen, de több arany és ezüstminősítéssel zárták az intézmény diákjai.

Záróhangversennyel ért véget a tanév a zeneiskolában, azonban ez az év kicsit más volt, mint a többi. Akárcsak a Bárdos Lajos Általános Iskolások, a zeneiskola növendékei is év közben költöztek be az új intézménybe, melyet a gyerekeknek és a pedagógusoknak egyaránt meg kellett szokniuk. Az oktatás menetét azonban nem befolyásolta az új hely, amit az elmúlt időszak számos hangszeres versenyen elért eredmények is mutatnak.

Idén a zeneovisok külön évzárót tartottak, ahol minden kisgyermek bemutathatta, mit tanultak ebben az évben, az iskolások közül a legügyesebbek pedig a hangversenyen csillanthatták meg tehetségüket. Az intézményben kilenc növendékhangversenyt rendeztek ebben az évben, ahol valamilyen formában minden diák szerephez jutott. Az intézményben 215 zenekedvelő gyermek fejezte be sikeresen az idei tanévet, akiknek szeptember közepén kezdődik majd ismét a zeneiskola.

Címkék: