Húsvéti házi versenyt rendezett a NUSE

Csaknem 10 éve rendszeresen megszervezi a Nagyatádi Úszó és Kerékpáros Sportegyesület saját házi versenyét. Az ünnepi eseményre Húsvét környékén kerül sor, és az egyesületi tagok mellett a TRIATÁD sportolói is bekapcsolódnak a versenybe. A gyerekeknek többféle úszásnemben kellett helytállniuk: mellúszásban, hátúszásban, gyorsúszásban és vegyesben  is bizonyítottak a rendezvényen.

Az úszók ugyan jó néhány idei megmérettetésen túlvannak már, azonban az elkövetkezendő időszak is tartogat még kihívást számukra: Harkányban és Nagykanizsán remekelhetnek.

Az ünnepi megmérettetésen 6 kategóriában indultak a versenyzők. 50 m fiú mellúszásban korcsoportjában első helyezést ért el Márkus Noel, Gibizer Ádám, Pénzár Barnabás és Magyar Marcell. A lányok közül ugyanebben a versenyszámban Telek Lorina, Gazda Fanni, Gibizer Noémi és Gazda Bettina szerezték meg az első helyet.
Hátúszásban is bizonyíthattak a gyerekek. 50 méteren Lempel Attila és Márkus Noel, Tanz Petra és Kánai Noémi bizonyultak a legügyesebbnek.
100 méteres vegyes úszásban Szőcsényi András, Pénzár Barnabás, Illés Kinga, Lohner Lilla, és Szabó Korina teljesítették leghamarabb a távot.
Gyorsúszásban 2 távon is próbára tehették magukat a versenyzők: 25 méteren Lempel Attila, Molnár Balázs, Tanz Petra és Kánai Noémi. 100 méteren Márkus Noel, Horváth Bálint, Rezsonya Róbert, Gazda Fanni, Csábráki Bianka, és Szabó Korina végeztek korcsoportjukban az első helyen.

Címkék: