NVTV - LAT-SAT KFT. rajzpályázat

NVTV - LAT-SAT KFT. rajzpályázat

132 alkotást küldtek be a gyerekek a Nagyatádi Városi Televízió és a Lát-Sat Kft. közös rajzpályázatára. Az ünnepélyes eredményhirdetésre március 12-én került sor a kulturális központban.
A három fős zsűrinek nem volt könnyű dolga, hogy kiválassza a legszebb alkotásokat a több mint 100 rajz közül. Hosszú tanácskozás után végül a következő eredmények születtek:

 Óvodás kategóriában az első helyezettnek járó díjat a Csillagszem Óvodából Bárácz Tekla vehette át. A 2. legszebb alkotást Vajda Fanni Vivien készítette, aki szintén a Csillagszem Óvoda Nagycsoportos ovisa. A 3. helyen Kisgyőri Tünde Bogyó és Babóca című rajza végzett. Az ovisoknál a különdíjat Kaposi Jázmin érdemelte ki, aki a Hétpettyes Óvodába jár.

 Az alsó tagozatos diákok közül a legszebb rajz készítője Putorek Jana lett, aki a Bárdos Lajos Ált. Iskola 3.C osztályos tanulója. A Bárdos iskola 2. osztályából Bárácz Luca és az Árpád iskola 4.b osztályából, Berkes Zorka rajzai a 2. helyen végeztek a zsűrizés során. A 3. helyezettnek járó elismerést Makarész Alexandra vehette át. Ebben a kategóriában különdíjat kapott Sőrés Barnabás Márton az Árpád iskolából és Jancsik Loretta, aki a lábodi Kótai Lajos Ált. Iskola tanulója.

 A felsősöknél 1. helyen végzett Gara Janka, az Árpád F. Ált. Iskola 6.a osztályos tanulója. A 2. legszebb munkáért járó ajándékot Iharosi Dóra kaptak, aki az Árpád iskola 8.b osztályába jár. A 3. helyezettnek járó díjat Illés Kinga vehette át, aki szintén az Árpád iskola tanulója. Ebben a kategóriában Vörös Evelin, az Árpád iskola 7.a osztályos növendéke érdemelte ki a különdíjat.

 A rajzpályázatra a 24 éves Gulyás László Ádám is beküldte munkáját, aki felnőtt kategóriában lett díjazva a rendezvényen.

 A csoportos munkák készítői egyformán ajándékban részesültek a programon, így jutalmat kapott Dani Petra Dorina, Telek Míra, Telek Lorina Virág és Gécsek Dorka. Seres Amira és Németh Natália, a Bárdos iskola 1.b osztálya, az Éltes Mátyás Ált. Iskola 6. osztályos tanulói, a Nyitnyikék Óvoda Tücsök csoportja. A rengeteg rajz mellett egy makettet is kaptunk, melyet az Árpád iskola diákjai készítettek. Név szerint Rácz Adél, Rácz Sára és Balázs Fanni. Rajtuk kívül a vései óvodások is ajándékban részesültek munkájukért.

 Támogatóinknak köszönhetően Facebookos szavazást is hirdethettünk a pályázók között.

A felsősöknél a legtöbb lájkot Gara Janka munkája kapta. Az alsósoknál Kiss Virág a Bárdos iskola 2.C osztályos diákjának rajza végzett az első helyen. Az óvodásoknál a legtöbb szavazatot Kovács Áron rajza kapta. A csoportos alkotások közül a legtöbb lájkot a vései óvodások kapták.

 Az ünnepélyes eredményhirdetés után a MintAgyerek zenekar koncertjén vehettek részt a gyerekek, akiknek ezúttal is köszönjük, hogy rajzaikkal színesítették pályázatunkat.

Címkék: