Szilveszer kupa

2001-ben adták át a városi sportcsarnokot a nagyérdeműnek. Azóta minden évben rendeznek egy olyan napot az épületben, mely csak a futballról szól. A szilveszter kupa 2011-ben is nagy népszerűségnek örvendett a csapatok és a nézők körében. Talán még soha ennyi szurkoló nem foglalt helyet a lelátókon, mint a jubileumi rendezvényen.

A sporteseményen elsősorban baráti társaságok alkották a csapatokat, azonban a pályáról nem hiányozhattak az igazolt játékosok sem. A szilveszter kupán ugyan nem Tarany SE néven, de a megyei bajnokságban szereplő szomszéd település együttese is harcba szállt a győzelemért. A körmérkőzéseket követően a legjobb négy csapatot díjazták a szervezők. Az első három helyezett oklevelet és serleget kapott a szilveszter kupán való sikeres szerepléséért.

A második helyet a kaposvári Joker Söröző szerezte meg. A dobogó harmadik fokára a Men in Black állhatott fel, míg a 4. helyezett a Matchbox lett Csurgóról. A torna legjobb mezőnyjátékosának ifj. Kulcsár Kornélt választották, míg a legjobb kapusnak járó címet Patak Ákos vehette át. Ők mindketten a Barátok közt együttesét erősítették ezen a napon.