TV Stúdió avatás

TV Stúdió avatás

A Magyar Sajtó Napján rendhagyó módon ünnepelhettünk. Felavathattuk új stúdiónkat, melyet Nagyatád Város Önkormányzata finanszírozott. Március 15-én a Kossuth szobornál tartott ünnepséget követően a meghívottak közösen vonultak át a televízió szerkesztőségébe, ahol elsőként Fábián Viktória, mint a Nagyatádi Városi Televízió felelős szerkesztője köszöntötte a megjelenteket, majd Ormai István, polgármester beszélt a helyi média szerepéről, feladatáról.
Közel másfél millió forintot fordított az önkormányzat saját költségvetéséből arra, hogy elkészüljön a televízió új stúdiója. A polgármester egy csokor virággal és egy város zászlóval köszönte meg munkánkat, hiszen Haris László, Varga Tamás és Kóczián Zoltán Gergely operatőr-vágók szellemi és fizikai munkájának is köszönhető, hogy felavatásra kerülhetett a Magyar Sajtó Napján a stúdió.

A Nagyatádi Városi Televízió 2009. július 1-től működik a Nagyatádi Kulturális és Sportközponton belül. A művelődési ház felújítása miatt az elmúlt 4 évben négyszer költözött az intézmény, míg végül 2014 áprilisában tehettük végleges helyükre számítógépeiket, berendezéseiket. Pünkösd Márton az intézmény igazgatója az elmúlt időszakról beszélt, s arról: a maroknyi csapat lelkiismeretes munkája, példaértékű hozzáállása nélkül nem készült volna el a stúdió.

Az ünnepi gondolatok után egy pohár pezsgővel tették még emlékezetesebbé az avatóünnepséget a jelenlévők, miután a televízió történetét bemutató kiállítást is megtekinthették az érdeklődők, melyet mi állítottunk össze e jeles eseményre.

 

Címkék: