Ünnepeltek az Őszi Napfény Nyugdíjas Egyesület tagjai

Ezúttal nem énekelni, de még csak nem is táncolni gyűltek össze az Őszi Napfény Nyugdíjas Egyesület tagjai a civil klubban. A szépkorúak ünnepeltek hétfőn délután, hiszen ők is érzik: közeledik a szeretet ünnepe.
A nyugdíjasok feldíszítették a termet, süteményeket sütöttek, hogy még inkább ünnepélyessé tegyék ezt a programot. Elsőként Gálovics József, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki beszámolt a szervezet idei tevékenységéről, pénzügyi helyzetéről. A tájékoztatója után átadta a szót Antal Józsefnének, aki a legutóbbi hévízi szereplés élményeit osztotta meg a tagokkal. Marika néni elmondta: hétvégén 4. alkalommal vettek részt a hévízi programon, ahol már a döntőn bizonyíthattak. A rendezvényen közel 40 csoport vett részt, akik közül a nagyatádiak lánytáncukkal bronz minősítést szereztek.
A kultúrcsoport vezetője boldogan és büszkén mutatta meg társainak azt az emléklapot, melyet a fellépésért kaptak.
Miután mindenki elmondta gondolatait, az ünneplés kapta a főszerepet. Egy-egy karácsonyi dalt is előadtak a jelenlévők, majd ajándékcsomagokkal kedveskedett a vezetőség a tagoknak. Az este folyamán a sütemények mellett az idei bort is megkóstolták a nyugdíjasok, akik szeretetben, békességben töltötték karácsonyi ünnepségüket.