Ünnepi műsor a hátrányos helyzetű gyermekekért

Pár szelet csokoládé, néhány gyümölcs és egy kis kézimunkázáshoz szükséges ajándék. Nem sok, de vannak, akiknek mindössze ennyi a karácsonyi ajándékuk. A Nagyatádért Egyesület tagjai idén 9. alkalommal szervezték meg a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát.
Idén a zeneiskola növendékei mellett az Árpád iskolások szórakoztatták a fiatalokat.

2011-ben a támogatók segítsége nélkül nem tudták volna megrendezni a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát. A Nagyatádért Egyesület tagjai vették ki legnagyobb részüket a munkából, de a városban működő civil szervezetek képviselői is segítettek a program megvalósulásában.

Ebben az évben 100 gyermeket vártak a szervezők a József Attila Kollégiumba, hogy közösen készüljenek a szeretet ünnepére.

A hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyi ünnepségének az egyik fő támogatója a Pro Família Alapítvány. A szervezet szinte a kezdetek óta segíti ennek a jótékony célnak a megvalósulását.

Az ünnepségen a diákok vidám, táncos, zenés produkciókkal kedveskedtek a meghívott gyerekeknek, míg a felnőttek teával, süteménnyel és egy-egy ajándékcsomaggal lepték meg a karácsonyi rendezvény résztvevőit.