Zene Nagyatád szívében

Zene Nagyatád szívében

A zeneiskola növendékei, a Woodpecker, az Acoustic Classroom, a Smiley Duo, és Huros Tibor. Eddig ők valamennyien részt vettek abban a kezdeményezésben, melynek csupán egyetlen célja van: egy kis időre elfeledtetni a járókelőkkel gondjaikat, s hogy egy rövid időre érezzék jól magukat Nagyatád szívében.

A programsorozat egy helyi üzletember fejében fogalmazódott meg először. Torma István a helyi zenészek, együttesek közül hívott meg jó néhányat, akik minden szombaton délelőtt játszanak a nagyatádiaknak, a városban sétálóknak. Éppen ezért megannyi stílus vonult már fel az elmúlt hetekben. A főszervező elmondása szerint nemcsak a fellépők fogadták örömmel a kezdeményezést. A lakosság részéről is pozitívak voltak a visszajelzések.

A zenés kavalkád olyannyira elnyerte a zenészek és a járókelők tetszését, hogy a tervek szerint jövőre ismét lesz hasonló programsorozat Nagyatádon.

A programsorozat folytatásaként a továbbiakban a B-verzió, egy fiatal duó, valamint ismét a zeneiskolások szórakoztatják majd a járókelőket a városközpontban.